Meer over 90% Music Productions

Wij proberen de filosofische discussie over een "100% affe song" te vermijden. Ook al is dit ons motto, wij suggereren enkel een staat waarin de muziek als af aanvoelt. 

Toegevoegde waarde 

Met onze getrainde vaardigheden en geschoolde kennis kunnen wij jouw track leren begrijpen en naar het volgende niveau brengen. 90%MusicProductions™ verschilt op één significante wijze ten opzichte van het marktaanbod voor het af-mixen van je muziek. De dienst is meer betrokken in het creatieve proces dan de gemiddelde mix-dienst op het vlak van communicatie, compositie en productie met jouw creatieve voorkeur leidend. Wat wij leveren is een "af" product: gearrangeerd, gemixt en gemastered voor maar €100. Wij werken heel gericht waardoor dit verdienmodel mogelijk is.

Wat we doen

Communicatie en analyse zijn de sleutel in de uitvoering van onze dienst. Wij overleggen daarom op verschillende momenten met de artiest zodat onze muziekproducenten belangrijke informatie kunnen werven om de projectaanpak richting te geven (de producer bespreekt met de songmaker de grenzen in creatieve vrijheid, wat kan resulteren van een touch up tot een remix, hoor de voorbeeldprojecten). Communicatielijnen staan ten alle tijden open. Wij behandelen de krachten en zwaktes van songs door middel van (psychoakoestische) productietechnieken toe te passen. De algehele overtuiging van de song zal significant toenemen.