Maak je muziek af!

Het is tijd om je muziek af te maken. Eindelijk zeg je wellicht tegen jezelf. Tijdens het maken van liedjes ben je misschien de motivatie kwijtgeraakt, onzeker geworden over je creatie en het uiteindelijk weggelegd en uiteindelijk vergeten. Bekend?

 

Natuurlijk gaan we er allemaal doorheen. Maar op een dag doorloop je toevallig wat oude bestanden en vind je zoveel potentieel, het heeft gewoon wat extra smaak nodig. Je zou het zelf kunnen oprapen, goed voor je. Als je echter niet de middelen kunt vinden om de klus te klaren, kan 90%MusicProductions™ dit voor je doen, omdat je creatiever betrokken bent dan een gemiddelde mixing engineer, terwijl je de intenties van je tracks voor ogen houdt.

Wat we doen

Wij zorgen ervoor dat jouw muziek zal klinken naar meer. In bijna alle gevallen heeft een muziekproductie krachten zoals een pakkende melodielijn of een dynamische mix. Maar in veel muziekproducties zitten ook zwaktes. Sommige duidelijker dan andere. In de volledigheid van muziekproductie past 90%MusicProductions™ kennis en vaardigheden toe om de krachten en zwaktes van jouw track te vinden. Krachten zullen worden versterkt, zwaktes verdwijnen naar de achtergrond (soms in letterlijke zin). De artiest wordt uitgebreid toegelicht over onze ondervindingen en bij wederzijdse instemming zal het project vervolgen.

Met onze brede expertise en doorgewinterde vaardigheden kunnen wij garanderen jouw track naar een hoger niveau te tillen. Dit doen we door verschillende elementen te optimaliseren. Echter zijn wij van mening dat er maar één element daadwerkelijk overeenkomt in elke succesvolle muziekproductie. De rode draad van elke geslaagde muziekproductie. Het verschil tussen commercieel aantrekkelijk of… niet commercieel aantrekkelijk. 

Het gaat hier om de spanningsboog. Een versterkte spanningsboog resulteert in een verhoogd luisterplezier en zorgt voor een waarschijnlijkere kans op succes. 90%MusicProductions™ tackelt de spanningsboog als het onderwerp van een proefscript, door er constant naar terug te vallen. In elke bewerking wordt er gekeken of het de spanningsboog van jouw track versterkt zodat de aandachtspan van je luisteraars zal verhogen.

Hoe het werkt

acc4012f-44b2-4e43-949f-efd5a9e133d8%20(

Exporteer je track. BELANGRIJK: zorg dat je de sporen van je track correct exporteert. Klik voor meer informatie.

Over 90% Music Productions

90% Music Productions maakt jouw muziek af. Heb jij een potentiële hit in gedachten, maar weet je niet hoe je van jouw ideeën echte muziek moet produceren? Of ben je al bekend in de wereld van muziekproductie, maar loop je vast? 90%MusicProductions™ denkt graag met je mee. Van het schrijven en het mixen en masteren tot technische bewerkingen van jouw muziek.

Daarnaast biedt 90%MusicProductions™ workshops aan. We leren je muziek produceren en schrijven. Deze lessen kunnen 1 op 1 gevolgd worden of in een groep. Aan het eind van de les heb je je eigen afgewerkte muziek gemaakt.

Diensten

Contact

Volg 90% Music Productions

  • YouTube
  • Facebook
  • Instagram