mena-media-MENA-Yemen_FINAL_28-3-2016.jp

Over90%

MUSIC PRODUCTIONS

90%MusicProductions™ helpt jou bij het mixen en masteren van muziek. We maken je nieuwe hit helemaal af. Zit je bomvol ideeën, maar lukt het je niet om daarvan een echt nummer te maken? Samen met 90%MusicProductions™ til je jouw song naar het volgende niveau.


Wij gaan verder dan alleen een touch-up: we maken je nummer tot in detail af, zoals jij hem voor ogen hebt. Worstel je met het afronden en uitbrengen van je tracks? Neem dan contact op!

 

MUSIC PRODUCTIONS

m.demian ft. Fransesca - Colours

Voor

00:00 / 03:12

Na

00:00 / 03:30

Sem & Daan - Rescue

Voor

00:00 / 04:00

Na

00:00 / 04:48

Hoe gaan we te werk?

Neem contact met ons op

Wanneer je een vet idee hebt voor een nummer of al verder bent in het proces, kun je contact met ons opnemen door te bellen naar 06 46 54 55 99 of een mail te sturen naar 90permusprod@gmail.com. Vertel ons over jouw idee voor je eigen nummer, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.
 

Sporen aanleveren

Na elkaar gesproken te hebben, lever je de bestanden aan volgens de aanleverspecificaties. 90%MusicProductions™ werkt met DAW. Het is dus belangrijk dat je correct je sporen exporteert, zodat wij ermee kunnen werken.


Luisteren

90%MusicProductions™ gaat naar je nummer luisteren. Tijdens ons luisterproces schrijven we onze indrukken op en die gaan we met jou bespreken.


Project rondmaken

Tijdens deze fase bespreken we de bevindingen van 90%MusicProductions™. We willen echt begrijpen wat jij voor ogen hebt met het nummer. We overleggen wat 90%MusicProductions™ voor je kan betekenen en gaan vervolgens van start.


Het echte werk: muziekproductie

We mixen en masteren je nummer en we brengen je nummer net een niveau hoger. Waar nodig helpt 90%MusicProductions™ met de bewerking van het nummer. Hier kijken we naar structuur en gelaagdheid met als doel om de spanningsboog van de mix te versterken om het nummer overtuigend te laten klinken.

 

Feedback

Je krijgt je muziek terug voor de laatste beoordeling. Samen bespreken we het nummer zoals hij nu is. Vervolgens maken we een eindversie van het nummer. 90%MusicProductions™ maakt een master die ervoor zorgt dat je track professioneel afgemixt is, zodat je hem kunt uitbrengen.

 
 

Overige diensten

Songwriting &
Productie les

IMG_2380-2_edited.jpg

Wil je je eigen nummer leren schrijven en produceren? Volg dan de workshop van 90%MusicProductions™ waarin Pepijn je meeneemt in de wereld van muziek. Hij leert je het gehele proces van muziekproductie: van songwriting tot muziek mixen en masteren. Ook wanneer je al reeds ervaring hebt in deze branche, maar het serieuzer aan wil pakken ben je welkom bij de workshops en lessen van 90%MusicProductions™.

90%MusicProductions™ helpt je een
stapje dichter bij je droom te komen. Van hobbyist tot beginnend producer: iedereen is welkom.

Bekijk hoe wij je kunnen helpen:

Beats & Samples

Beats%20%26%20Sample%20Packs%20(image)_e

90%MusicProductions™ verkoopt beats- en
sample packs. Onze beats en samples kun je
gebruiken om jouw nummer tot een succes te maken! Laat je inspireren door onze database. Het is ook mogelijk om je eigen beats & sample packs bij ons te verkopen.

Rechtenvrije muziek

Maak jij je eigen programma, film, kunstvoorstelling of podcast en heb je daar muziek bij nodig? In de database van 90%MusicProductions™ kun je beats en sample packs kopen die je kunt gebruiken zonder in problemen te komen met rechten.

90%MusicProductions™ is een campagne begonnen om geld op te halen voor noodhulp in Jemen. De opbrengsten van elk nummer van de database gaat naar Unicef. Ben jij een artiest of muziekproducent en wil je je muziek laten horen aan de wereld? Lever je muziek aan, wij checken het en plaatsen het in de database.


Elke donateur kan een bedrag naar keuze doneren om ervoor te zorgen dat het gekozen nummer gedistribueerd wordt door 90%MusicProductions™ op verschillende platformen. Het opgehaalde bedrag gaat naar Unicef .

mena-media-MENA-Yemen_FINAL_28-3-2016.jp

UNICEF FUNDRAISING: JEMEN 

DE STUDIO VAN 90%MUSICPRODUCTIONS™ 

 

HET GEZICHT ACHTER
90%MUSICPRODUCTIONS™

Pepijn Rinke de Wit

pepijn_gezicht_2_edited.jpg

2016- heden Compositie & Muziek Productie, Hogeschool voor de Kunsten Utrecht (HKU)


2015-2016 School of Audio Engineering (SAE)


2011-2013 Piano/compositielessen van Hein van de Geyn


2008 - 2011 Koninklijk Conservatorium (KC) Den Haag op de School voor Jong Talent (SvJT) - Jazz pianist met bijvak jazz gitaar en klassiek piano.


Pepijn is een multi-instrumentalist maar bespeelt hoofdzakelijk de piano, secundair gitaar en zang. Hij is klassiek opgeleid, overgestapt naar lichte muziek en speelde ondertussen in bands. Zijn interesses zijn zo breed dat een combinatie van alle stijlen terug te vinden is in zijn eigen muzikale aanpak. Hij maakt tijdens het produceren van muziek gebruik van een Digital Audio Workstation (DAW): een computerprogramma waarmee je geluid kunt opnemen, bewerken, arrangeren, mixen en masteren.

 

Ervaring als componist/producent muziek:

  • Akela (filmmuziek)

  • OTHELLO

  • YoungWave Collective

Ervaren in de stijlen:  Hip-Hop/Rap, Elektronisch, Ambient, Pop, Rock, Jazz/Funk

Komt ook uit de verf in: Indie, Klassiek, Bigband, Film(muziek)

Pepijn is te vinden in de studio van 90%MusicProductions™, gevestigd in Leiden.

 

m.demian

Ik zat op de fiets toen ik luisterde naar mijn song die ik door 90%MusicProductions™ heb laten afhandelen en was aangenaam verrast. De intenties en richting was zo veel sterker en duidelijker dat ik gelijk zin kreeg om verder te werken aan mijn song. Er zijn genoeg aanknopingspunten om er eventueel zelf nog een hand aan te leggen!

Dauwpunt

Ik ben altijd onder de indruk geweest van je productievaardigheden en stelt me op dat vlak weer eens niet teleur

Sem en Daan

Sem: De productie die buiten de conventionele Singer-Songwriter/Acoustic Pop is toegepast, brengt een enorm verfrissende dimensie aan de track. Daan: Echt tering ziek man, ik kan hier echt uren naar luisteren. Helemaal de Synth partijen. Ik vergeet elke keer dat ik dit heb ingezongen, dus dat is een goed teken. 

 

Contact opnemen

Heb je vragen over een van onze diensten? Neem dan contact op met 90%MusicProductions™. We zijn 24 uur, 7 dagen in de week bereikbaar. Vul ons contactformulier in of begin een gesprek in onze chat.

Pepijn_contact.jpg

:)

Over 90% Music Productions

90% Music Productions maakt jouw muziek af. Heb jij een potentiële hit in gedachten, maar weet je niet hoe je van jouw ideeën echte muziek moet produceren? Of ben je al bekend in de wereld van muziekproductie, maar loop je vast? 90%MusicProductions™ denkt graag met je mee. Van het schrijven tot het mixen en masteren van jouw muziek.

Daarnaast biedt 90%MusicProductions™ workshops aan. We leren je muziek produceren en schrijven. Deze lessen kunnen 1 op 1 gevolgd worden of in een groep. Samen doorlopen we het proces van songwriting en productie.

Diensten

Contact

Volg 90% Music Productions

  • YouTube
  • Facebook
  • Instagram