1H2A0228.JPG
20180612_Yemen_Statement_1.JPG
mena-media-MENA-Yemen_FINAL_28-3-2016.jp

Song-sale Fundraising: Jemen

1.

Run [Boccioni] - Flaevours

00:00 / 01:44

€100

Neem contact op als je muziek wil inzenden!

Playlist

5.

Save Us - WOLFKROW (ft. Han, Manon & Robinson)

00:00 / 01:29

€100

4.

Early Morning - WOLFKROW

00:00 / 01:31

€100

3.

Aiming For Your Love - Too Martian

00:00 / 01:15

€100

2.

Forbidden Steps - Birch & Sosú

00:00 / 01:33

€100

Doneer 💰 [Donateur]

Doneer  🎧  [Producer]

Jouw deelname is essentieel zodat we momentum kunnen creëren! Wij hopen grote artiesten te kunnen laten deelnemen zodat de campagne populair wordt en meer geld oplevert voor Noodhulp in Jemen.

 

De Toekomstvisie

Sociaal Ondernemers


Sociale diensten en een gezond milieu vinden wij bij 90%MusicProductions™ van groots belang. Ondanks dat wij ons bezighouden met muzikale fratsen en niet directe invloed uitoefenen binnen deze sectoren, voelen wij ons verwant aan deze zaken. Daarom streven wij naar het vormen van een sociale onderneming door middel van dit soort campagnes.
Inkomstenstromen (win-win)


Om sociaal ondernemerschap te realiseren is omzet van belang. Naast ons streven om financiële steun te bieden voor humanitaire/milieu campagnes, streven wij voor een bedrijfsmodel wat winst biedt voor beide partijen (campagnes en de artiest).
Bedrijfsmodel


​Om er voor te zorgen dat wij de campagnes niet enkel gebruiken voor winst, maar wel genoeg kunnen opleveren ter vergoeding van de tijd en het geld wat er voor wordt ingezet, zal ons bedrijfsmodel als volgt worden uitgevoerd: Artiesten kunnen afhankelijk van hun status, hun songs voor hogere bedragen dan €100,- verkopen. De eerste €100,- zal nog altijd rechtsreeks aan de campagne worden uitbetaald. Het overige bedrag zal worden verdeeld tussen de artiest en de fondsenwerving volgens de volgende formule: Winst Artiest (€) = X (song prijs) x 0.9 - 100 VOORBEELD Verkoop je song voor €200,- Winst Artiest (€) = 200 x 0.9 -100 = €80,- Winst Artiest €120,- Winst Fondsenwerving Artiesten zijn beperkt in de grote van hun verkoopprijs. Deze beperkingen kunnen worden verlegd door status te verdienen bevestigd door middel van Awards.
Awards


Awards tonen de impact van de inspanningen van de artiest. De awards zullen naast je (artiesten)naam worden weergeven zodat je meer geld kan verdienen voor zowel de op dat moment draaiende fondsenwerving als jezelf.
Werking


Je zal zelf je songs kunnen uploaden, 90%MusicProductions™ zal het binnen 24 uur recenseren en neemt dan contact met je op.

Over 90% Music Productions

90% Music Productions maakt jouw muziek af. Heb jij een potentiële hit in gedachten, maar weet je niet hoe je van jouw ideeën echte muziek moet produceren? Of ben je al bekend in de wereld van muziekproductie, maar loop je vast? 90%MusicProductions™ denkt graag met je mee. Van het schrijven en het mixen en masteren tot technische bewerkingen van jouw muziek.

Daarnaast biedt 90%MusicProductions™ workshops aan. We leren je muziek produceren en schrijven. Deze lessen kunnen 1 op 1 gevolgd worden of in een groep. Aan het eind van de les heb je je eigen afgewerkte muziek gemaakt.

Diensten

Contact

Volg 90% Music Productions

  • YouTube
  • Facebook
  • Instagram