top of page
Overeenkomst Beleid - Unicef Campagne [Muziekproducenten]

Geweldig dat je hebt besloten deel te nemen aan onze campagne! Om te zorgen dat er geen misverstanden ontstaan hebben wij de regels voor alle deelnemers opgesomd. Bij deelname ga je dus akkoord met de volgende punten:

 1. UNMASTERED.

 2. Stuur geen multi-tracks.

 • Verstuur je track naar 90permusprod@gmail.com. Optie’s om te versturen zijn:

  • Wetransfer, 

  • Google Drive,

  • Firefox Send,

  • One Drive,

  • Dropbox,

  • Alternatieven zijn prima.

  • GEEN E-MAIL. 

 1. Je track wordt binnen 48 uur na aanlevering beoordeeld. 

 2. Je ontvangt een e-mail van onze beoordeling met de volgende punten:

  1. Een analyse van je track.

  2. Een voorstel voor het afmaken van je track.

   1. Van iets minimaals zoals: dynamisch balans creëren tot het toevoegen van extra lagen, zodat jouw track optimaal tot zijn recht komt.

   2. Een simpele master:

    1. Volumes optimaliseren (juiste LUFS).

    2. Spectraal nivelleren.

   3. Informatie over de looptijd van het proces.

 3. Wanneer jouw track gereed is voor de campagne laten wij dit weten per e-mail. Je track gaat online op onze Campagne Pagina waar gedoneerd kan worden voor jouw track. 100% van de opbrengsten gaan naar Unicef.

 4. Als er 100€ is opgebracht voor jouw track, ontvang je van ons een bevestiging hiervan. Het doel is bereikt en de beloning voor de donateurs is dat jouw song op muziek platforms wordt gedistribueerd om ten alle tijden van te kunnen genieten.

 5. Na ontvangst van de bevestigingsmail (punt 7) krijg je 2 weken de tijd om te reageren zodat we de release-informatie kunnen bespreken, zoals: onder welke naam wordt jouw track uitgebracht? Als wij geen reactie ontvangen binnen die 2 weken zullen wij jouw account gegevens gebruiken voor distributie doeleinden.

 6. Als jouw track 100€ heeft opgehaald voor Noodhulp in Jemen, ontvangt jouw account Zilver Status. Dit geeft jouw in de toekomst de mogelijkheid om tracks aan te leveren voor 90%MusicProductions™ campagnes tegen een hoger bedrag inclusief winst marges. Op deze wijze blijven de Campagnes gespekt en de Artiest komt rond. Lees meer hierover in onze Toekomstvisie.

 7. Je kan ten alle tijden bij ons terecht voor vragen of opmerking door een gesprek te beginnen in onze chat-box of door contact met ons op te nemen.

Je track wordt door ons gepromoot op social media en onze Campagne Pagina waar, in samenwerking met iClicks (SEO marketing bedrijf), de nodige aandacht op zal worden gevestigd zodat we in de top zoekopdrachten van Google terecht komen.

bottom of page