Advanced Muziekproductie

Module duur

6 lessen

 Les duur​​

1,5 uur

Module prijs

€ 250,-

Let op: dit is een verdieping in DAW. Wil je graag de basis van muziekproductie leren kennen? Dan is de cursus ontdek muziekproductie misschien iets voor jou!

Weet je al een beetje hoe DAW werkt en wil je graag het uiterste uit het programma halen? 90%MusicProductions™ helpt je verder op weg!

De module DAW-pro duiken we dieper in de DAW. Je leert de fundamentele mix technieken zoals levelling maar ook toepassing van dynamische of ruimtelijke effecten zoals compressie, saturatie, reverb en delay. Je leert over de functies van parameters van plug-ins en hoe je ze creatief kan gebruiken door middel van automation of resampling.

Het uiteindelijke doel: creatief en professioneel je tracks afmixen. 

Waar kan 90%MusicProductions™ je mee helpen?

 • Hoe je alles uit DAW kunt halen

  • We duiken dieper in DAW: levelling, effecten, parameters van plug-ins

 • Creatief en professioneel je track afmixen

  • De oneindige mogelijkheden van een DAW

 • Hoe je je eerste tracks naar een volgend niveau kunt tillen.

  • Je leert alle ins en outs van het gehele productieproces

Reviews over de module

Ik werk al een tijdje met Ableton Pro, dus de basis kende ik al. YouTube leert je maar tot een bepaald niveau en om echt mijn eigen niveau naar een nieuwe level te tillen had ik hulp nodig. 90%MusicProductions™ heeft me met deze module echt de fijne kneepjes van DAW geleerd.  – Casper, Leiden

Tijdens de lessen heb ik veel nieuwe dingen geleerd op het gebied van audio processing, dynamische effecten en mixing. Hierdoor zijn mijn muziekproducties enorm verbeterd en begrijp ik beter waarom ik steeds vastliep in mijn huidige projecten. – Fay, Leiden​

Ik raad Pepijn van 90%MusicProductions™ aan omdat hij niet bang is om met jou op zoek te gaan naar wat de kern van muziek maken is. Hij is heel fijn om mee samen te werken en heeft een creatieve geest die mij weer hielp om mijn tracks naar een nieuw niveau te tillen! – Dex, Leiden​

Docent Pepijn Rinke de Wit

Pepijn_contact.jpg

Pepijn van 90%MusicProductions™ heeft al vele jaren ervaring in DAW. Het begon allemaal op zijn 15e toen hij Garageband ontdekte. Hij kon voor het eerst zijn ideeën tot ware songs vertalen en dat maakte hem enthousiast voor meer. Langzamerhand begon hij steeds meer uit te proberen in het complexe Ableton. Het had vroeger veel tijd gescheeld als hij een paar lessen had gehad van iemand die er verstand van had. Daarom is deze module opgezet: jou helpen voorkomen foute gewoontes aan te leren en je sneller leren oriënteren in een DAW.

Ervaring

 • Bachelor Compositie en Muziek Productie (HKU)

 • Diploma Audio Engineering (SAE)

 • 4 jaar jazz piano en gitaar, SvJT (KC, Den Haag)

Wil je een echte DAW-pro worden?

Wil je een gratis proefles aanvragen of wil je je aanmelden voor deze module? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ons bellen via 06 46 54 55 99 of vul onderstaand contactformulier in.

:)