Wil jij op hoog tempo muziek uitbrengen?

Maak je track af!

 • Geen motivatie

 • Geen inspiratie

 • Te vaak gehoord

"Wij zorgen ervoor dat je track in een nieuw licht komt."

"We streven naar een overweldigende reactie van de klant en hebben bewezen te herinspireren."

"Van macro tot aan micro passen wij precies toe wat jouw track nodig heeft. Dit is waar wij voor staan en waar onze kwaliteiten liggen."

Wat we doen

 
Cartoon p1.png
Cartoon p2.png
Cartoon p3.png
Cartoon p4.png
Cartoon p5.png
Cartoon p6.png

Wij mikken op het waarmaken van je songs potenties. We beginnen door de krachten en zwaktes van je track te analyseren. Vervolgens nemen we contact op en bespreken we je doelstellingen. Wij delen ook onze visie en samen maken we een overwogen besluit. Als alles helder is voor beide partijen gaan we aan de slag met de productie. Een ruim arsenaal aan instrumenten en plug-ins zijn onze gereedschappen om je track te perfectioneren. This is where the magic happens!

 • Spanningsboog

Wij versterken de spanningsboog met als doel de aandachtspan van je luisteraars te verhogen.

 • Dynamisch bereik

Om de muzikale intenties in je track ideaal te weergeven zorgen wij dat je track dynamisch wordt aangescherpt. In deze fase gaat het vooral om het controleren of juist het ontketenen (op gecontroleerde wijze) van pieken en dips.

 • Gelaagdheid en coherentie

Het is soms ontzettend lastig om je productie werkende te krijgen na uren, dagen extensief te hebben ingezet op compositie, arrangement en mixage. Vaak ontstaan er dan misplaatste frustraties. Zoals een bepaalde bas frequentie of soms zelfs een geheel thema wat je niet meer vindt werken. Dit punt in het productieproces is vaak waar een project staag loopt. Vaak is de crux het vinden van de botsende elementen en het creëren van coherentie. Het toevoegen of weghalen maar ook het balanceren van lagen is een cruciaal onderdeel in dit proces.

 • Psychoakoestiek

Psychoakoestiek draait om de wijze waarop je brein geluid ervaart, gebaseerd op psychofysica en de werking van het oor in samenwerking met het brein bij het waarnemen van geluid. Muziek producers gebruiken dit fenomeen om hun producties te verfijnen door te anticiperen op bijvoorbeeld:

 1. Fletcher-Munson curve​​

 2. Bouw van het oor / beweging van geluid

 3. Focus punt (voor-/achtergrond)

Wij hebben een goed begrip over de aanpak van psychoakoestiek in een mix. Misschien dat je mix al vrij sterk is op dit vlak maar de kans is groot dat er nog een hoop te winnen valt.

 • Sit back and relax

Stuur je track op en wij doen de rest. Wij bieden ook aan de cover art van je song te maken en de distributie te verzorgen. Hiervoor gebruiken wij Soundrop waarmee je track wordt gedistribueerd op 10+ muziekplatforms waaronder: Spotify, Apple Music, YouTube Music en Deezer.

Portfolio

 
Voor
Na
00:00 / 03:30
00:00 / 03:12
00:00 / 04:00
00:00 / 04:48
00:00 / 02:30
00:00 / 02:30
00:00 / 01:34
00:00 / 02:30

Stuur je track

 
acc4012f-44b2-4e43-949f-efd5a9e133d8%20(

Exporteer je track. BELANGRIJK: zorg dat je de sporen van je track correct exporteert. Klik voor meer informatie.

"Maak je voor het eerst gebruik van onze dienst, ontvang 50% korting."

"Vertrouwen is ons kernprincipe."

"Wij leveren naar of boven verwachting blijkt uit ons 100% slagingspercentage."

"18 jaar ervaring zorgt ervoor dat wij een zeer veelzijdig muziekproductie bedrijf zijn."

Ben je geïnteresseerd?